(Online) bakkie doen?
010-2613678
Mail

Communicatiebureau Rotterdam

Bureau Sprekend staat voor je klaar

Zoek je een strategisch en creatief communicatiebureau uit Rotterdam?

Sprekend communicatiebureau brengt je graag op nieuwe idee├źn. We houden je scherp en blijven je verrassen. Van brainstorm tot communicatieconcept tot campagne. We doen er alles aan om jou op te laten vallen. Dit alles vanuit een heldere communicatiestrategie en krachtig conceptverhaal.

Dit zijn onze diensten:

Creatief en strategisch communicatiebureau uit Rotterdam

Merkpositionering en -beleving

Hoe komt het toch dat het ene merk succesvoller is dan de ander? En dat we sommige merken aan de kleinste dingen kunnen herkennen? Dit alles heeft te maken met een sterke merkpositionering. Het zijn organisaties met een sterke drive en overtuiging. Ze durven keuzes te maken en voeren deze overal in door. En dan zo goed dat wij het gaan onthouden en herkennen. Zo is het merk het kompas van de organisatie en geeft het sturing en richting voor de toekomst. Wil jij ook samen met jouw medewerkers een sterk merk ontwikkelen? Gedreven vanuit ambitie en gericht op waarde en betekenis voor anderen. We prikkelen, dagen uit en helpen om jouw merk te duiden, te visualiseren en te communiceren.

Onze producten:
  • Merkpaspoort
  • Merkstrategie plan
  • Merkverhaal
  • Merkcampagne
Waarom ons?
  1. We zetten mensen & organisaties in beweging
  2. We bedenken slimme oplossingen
  3. We investeren in relaties en zijn actief betrokken
  4. We blijven verrassen en houden je scherp
  5. Ons enthousiasme werkt aanstekelijk
Communicatiebureau Rotterdam met sprekende cases:

Sprekend communicatiebureau bedacht voor LOEK! een merkstrategie en merkverhaal. Voor het Wartburg College maakten we een wervingscampagne. De Groot drukkerij vroeg Sprekend een nieuwe positionering te ontwikkelen.

Kennismaken?