Bakkie doen?
010-2613678
Mail

Schoolprofiel

Sprekend is een communicatiebureau uit Rotterdam. Wij zijn sterk in onderwijscommunicatie. Sinds 2003 helpen wij bestuurders, directeuren, beleidsmedewerkers in het basis- en middelbaar onderwijs met al hun communicatievragen en ontwikkelen we samen een sterk schoolprofiel.

We helpen jou met het ontwikkelen van een sterk, onderscheidend schoolprofiel. Met een sterk schoolprofiel kunnen jullie je als school onderscheiden en aantrekkelijk profileren. Samen gaan we op zoek naar het onderscheidend vermogen van de school. Van ouder tot leerkracht tot leerling. Zij maken het verschil en worden de ambassadeurs van de school!

Een sterk schoolprofiel voor basis- en middelbare scholen

Bureau Sprekend geeft advies aan basis- en middelbaar onderwijs over de volgende onderwerpen:

Schoolprofiel – de onderdelen

Terug naar de essentie. Waarom besta je als school? Waar ga je voor? Waar wil je naartoe? Samen met directie, medewerkers, leerlingen en ouders  ‘sparren’ we over dit soort vragen. Om vanuit daar een (nieuwe) richting te bepalen met een aansprekend verhaal over de school.

Wij helpen je met:

  • een scherp schoolprofiel
  • een krachtige missie en visie
  • heldere waarden
  • een sterk verhaal

Zo ontwikkelen we samen een sterk schoolprofiel

  • Het organiseren van workshops met directie, leerkrachten, leerlingen en ouders
  • Het ontwikkelen van een strategische koers
  • Het ontdekken van een sterk schoolprofiel
  • Het ontwikkelen van een praktische strategie en aansprekende boodschap
  • Het adviseren en ontwikkelen van een identiteit/huisstijl
  • Het uitdragen van het schoolprofiel door middelen van PR- en communicatieactiviteiten

Afspreken?

Bureau Sprekend uit Rotterdam staat voor je klaar. Met meer dan 17 jaar ervaring in het onderwijs, helpen we jouw school graag vooruit. Maak gebruik van onze slimme en praktsiche communicatie- en PR adviezen en doe er je voordeel mee! Neem contact op met Sander van Essen (directeur) voor een kennismakingsafspraak: bureau@sprekend.com – 010 261 36 78.

Zij gingen je al voor:

Johannes Fontanus College, Het Beroepencollege, Wartburg College, Jacobus Fruytier, Rehoboth Onderwijs & Zorg, PCPONWK, Stichting Klasse, Basisschool West, Basisschool Kortland, OBS De Horizon, De Bron, OBS De Achtsprong, De Andersenschool, SBO De Bouwsteen, Basisschool de Krullevaar, OBS De Schatkaart, Basisschool De Groeiplaneet, Basisschool Gideon, Basisschool Elim, Basisschool Het Palet, Basisschool Vindingrijk, Basisschool ’t Prisma, Delftse Daltonschool, Marnix, Revius, Guido de Bres, De Swaef, Het Breinpaleis, SBO De Kameleon, VSO De Ark, Stichting Librijn, Wijzer Opvang & Onderwijs.