Bakkie doen?
010-2613678
Mail

Bureau

 

We zijn jouw inspiratiebureau. Met onze adviezen en oplossingen zorgen we voor positieve energie en nieuwe inspiratie. Zo helpen we jouw organisatie vooruit.

Sprekend bureau Rotterdam

Waarom

Wij zijn er om mensen en organisaties te helpen met slimme, creatieve oplossingen. Met onze gedrevenheid en creativiteit geven we inhoud en vorm aan jouw verhaal.

Hoe

We vragen door, zijn scherp op de inhoud en hebben altijd een oplossing paraat.

We zijn ervan overtuigd dat niet de ‘middelen’, maar de mensen het verschil maken. Daarom denken we middelenvrij en kijken we wat er echt nodig is om jullie organisatieverhaal te vertellen en uit te dragen. De mensen zijn “het merk” en het merk zijn “de mensen”. Dat zie je en ervaar je in alle ‘communicatie’ van jouw organisatie.

Wat

We geven advies, begeleiden creatieve sessies, denken en schrijven mee met nieuwe plannen en vertalen deze naar concrete producten, middelen & acties.

Wie

We zijn een ervaren club van uitdagers, vernieuwers en visuele vertalers. Onderweg sinds 2003. Origineel, uitdagend, scherp en energiek is hoe we bekend staan.

Sander van Essen is de aanvoerder van Sprekend. Met zijn team gaat hij geen uitdaging uit de weg en komt hij altijd verrassend uit de hoek.